EDİRNE / MERKEZ - Büyükdöllük Ortaokulu

Dijital dergimize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz

3 Aralık Engelliler Günü için okulumuzda hazırlanan panomuz

Kas

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında öğrencilerimiz çam tohumlarını toprakla buluşturdu.

Kas

Atamızı 83. ölüm yıl dönümünde okulumuzda yapılan anma programıyla saygı, sevgi ve rahmetle yad ettik.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı şiir yarılmasındaöğrencimiz Kerem GAVAZ il ikincisi olmuştur. Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı köy içi bando eşliğindeki kortej yürüyüşümüz ve okul içindeki etkinlikler ile kutladık.

Kas

Okulumuz öğrencilerine Edirne Çocuk Trafik Eğitim Parkında Trafik Eğitimi, Yangın Bilinci, Çevre Bilinci, Acil Durum Blinci ve Sağlıklı Yaşam konularında uygulamalı eğitimler verildi.

Kas

Okulumuz 5. ve 6. sınıf öğrencilerimize jandarma personeli tarafından eğitim verildi.

Okulum Temiz (Covid-19 Bilgilendirme)

Okulum Temiz Nedir? : Bakanlığımız ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla "Okulum Temiz" belgelendirme programı yürürlüğe alınmıştır.   Başvuru öncesi okullarımız tarafından "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme Kontrol Kılavuzu" içerisinde belirtilen tüm faaliyetlerin, eylem  planlarının, talimatların, eğitimlerin vb. işlemlerin tam olarak yerine getirilmesi, soru listesinde belirtilen şartların tamamlanmış olması gerekmektedir. Başvuru sonrasında, Bakanlığımız ve TSE işbirliğinde oluşturulan eğitim programları ile yetkilendirilen Tetkik Görevlileri tarafından bu okullar yerinde denetlenip kontrol ve belgelendirmesi yapılmaktadır.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun.

Mrt

15-19 Mart haftasında öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla AFAD eğitimleri kapsamında sel afet eğitimlerimizi tamamladık.